Vi tilbyr reparasjon av alle typer PC, Mac, smarttelefoner og nettbrett.
Riktig pris og rask levering er også et av våre fortrinn. Våre priser er alltid konkurransedyktige og vi kan også gi fast avtalt pris på reparasjoner og service. Vi bestreber alltid hurtig levering, og kan også være fleksible dersom situasjonen er særdeles kritisk for våre kunder.


En skikkelig funksjonerende PC er viktig for de aller fleste av våre kunder. Det er derfor avgjørende at vi kan hjelpe raskt og effektivt dersom maskinen er ødelagt, ikke virker, er treg eller trenger «en ny vår» i form av en oppgradering.

 


Vi bruker alltid en høykvalitetsskjerm ved utskifting av skjermer. Reparasjonen skjer med full servicegaranti & reklamsjonrett. Vi forsøker alltid å matche prisene du finner i Rogaland.

 


Vi har eget serviceverksted i Stavanger og ønsker å tilby garantert best pris på utskifting av skjerm. Vår prisgaranti: Dersom du finner et serviceverksted som er billigere enn oss på samme reparasjon, i samme distrikt, så matcher vi denne prisen.


Virus og gjenoppretting?

Vi opplever stadig at våre kunder er usikre på sin egen bruk. Dette kan for eksempel være popup-vinduer som ofte kommer opp, opplasting av gratisprogrammer eller generelt sett usikkerhet om andre har eller kan få tilgang til hva som skjer på maskinen. Her kan vi hjelpe med nyttige råd, hjelp med installeringer og gjenoppretting av filer og programmer som er slettet eller mistet.

 

  

Dersom harddisken krasjer, og du er redd for at alle filene er tapt for godt, kan vi berolige med at det fortsatt finnes håp om at dette kan reddes.
Vår kompetanse innen dataredning kan hjelpe deg med å analysere harddisken for å finne ut hva som er galt, og hvilke type feil det eventuelt er snakk om (logisk eller fysisk feil). Dette gir oss så en diagnose om mulighetene for å kunne redde hele eller deler av maskinens data.

 


Oppleves PC-en ikke er like rask som før? Da er den antagelig lastet med uønsket programvare og reklame. Til en rimelig pris kan vi få PC-en like rask som den var. I mange tilfeller kan vi også med enkle grep faktisk gjøre den enda raskere enn tidligere.

 

 

Reparasjon er ofte mer lønnsomt og langt rimeligere enn ny-innkjøp når det gjelder Apple-produkter. Vi påtar oss å rette opp de fleste typer tekniske feil. Vi kan hjelpe deg raskt og effektivt dersom din Mac er ødelagt.

Oppgradering til SSD Disk | Bytte skjerm | Bytte hovedkort
MagSafe-kontakt | Bytte av tastatur | Reinstallsjon av OS
Nytt batteri | Ny lader | Styreflate
                             Alle våre kunder skal være fornøyd med våre tjenester – ingen unntak!